31.05.2023, BÜNYAN T.O. - Bünyan Ticaret  Odası (BTO) Meclis Başkanı Ahmet Hamdi GÖKÇE Yönetim kurulu Başkanı Naim YAVUZ (Delege)  ve Genel Sekreter Ahmet Reşat ALTAY   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Ankara'da düzenlenen 79'uncu genel kuruluna katıldı. BTO heyeti, Anıtkabir ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların da katılımıyla düzenlenen törende yer aldı.

ANITKABİR ZİYARET EDİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79'uncu Genel Kurulu Ankara'da başladı. Bünyan  Ticaret ve Odası'nı temsilen genel kurula Meclis Başkanı Ahmet Hamdi GÖKÇE, Yönetim Kurulu Başkanı Naim YAVUZ , ve Genel Sekreter Ahmet Reşat ALTAY katıldı. TOBB'un 79'uncu Genel Kurulu kapsamında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul Divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler ile Anıtkabir'i ziyaret ederek, Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik'in Anıtkabir Şeref Defteri'ni imzalamasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAKANLAR TÖRENE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla TOBB 79. Genel Kurulu kapsamında Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni düzenlendi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin seçim sürecini sükunetle tamamladığını belirterek, "Artık seçimleri geride bırakma, dengeleri yerine oturtma, daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 81 vilayette faaliyet gösteren 365 oda ve borsanın tamamını, 1,8 milyona yaklaşan üyenin hepsini birer "Alperen" olarak gördüklerini belirterek, "Sizlerin şahsında, büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. "Türkiye'ye hizmet mücadelemizde bugüne kadar hep sizlerle yol yürüdük. Ne yaptıysak beraber yaptık, sırt sırta vererek beraberce başardık" diyen Erdoğan, demokrasiye yönelik tehditlere de beraber göğüs gerdiklerini dile getirdi.