Danışma Hattı 0352 712 11 47
Haberler

Türkiye’deki Oda ve Borsa Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde, TOGG Gemlik Tesisleri’ni ziyaret etti.
Bünyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim YAVUZ'un da katıldığı programda tesisler gezildi ve Başkanlar TOGG hakkında bilgilendirildi. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Türkiye’nin Otomobili TOGG’un serüvenini ve geldiği noktayı anlatmasıyla ilerleyen programda, TOGG CEO’su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg Otomobili ve E-mobilite sistemi hakkında Oda/Borsa Başkanlarına detaylı bilgiler verdi.

Bünyan Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam