TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim kurulu Üyeleri ve TOBB Konsey Başkanları salonda, 81 ilden TOBB Delegeleri ise elektronik ortamda Genel Kurul’ a katıldı. Ticaret Bakanımız Mehmet Muş, gönderdiği video mesaj ile Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi.

Bu kapsamda Bünyan Ticaret Odası Delegesi , Meclis Başkanı ve Genel Sekreterimiz TOBB’UN 78.Genel Kuruluna Borsamızda katıldı.

13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 15.00’te, elektronik ortamda gerçekleştirilen “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 78. Genel Kurulu”na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamasında; “81 İl ve İlçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Yapılması gereken çok iş var.  Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

TOBB Delegeleri yoğun katılım gösterdiği Genel kurul, faaliyet raporlarının oylanmasının ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun TOBB’un çalışmalarını aktaran ve ekonomik değerlendirmeleri içeren konuşmasıyla devam etti. Genel kurul, illerden söz alan delegelerin teşekkür konuşmalarının ardından son buldu.

Bünyan  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim YAVUZ; Genel Kurulumuz Pandemi nedeniyle elektronik ortamda yapılan TOBB Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyen Bünyan  Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim YAVUZ elektronik ortamda 78. TOBB Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda eskisi gibi bir araya gelerek bu toplantılarımızı gerçekleştiririz. Genel kurulumuzun ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.