Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Bünyan'da yapılması planlanan 8 derslikli yeni okul projesi hayata geçiriliyor.

İlçeye bağlı Yakutiye Mahallesi'nde TOBB ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapılacak olan 8 derslikli yeni okul projesi Kaymakam Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Akdoğan, Bünyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naim Yavuz ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkililerinin katılımları ile incelendi.

Toplantıda eğitime gönüllü paydaşlarla birlikte eğitim yatırımlarını yönetmenin de çok kıymetli olduğunu belirten BTO Başkanı Naim YAVUZ , “Onun için Milli Eğitim Bakanlığının en kadim ve en güçlü paydaşı TOBB ile çocuklarının nitelikli eğitime erişimini, kapasitesini ve verimliliğini artırmadaki iş birliğinden dolayı gerçekten mutluluk duyuyoruz’’dedi .