Danışma Hattı 0352 712 11 47

Bünyan Ticaret Odası Başkanı Yavuz, güven tazeledi

Bünyan Ticaret Odası seçimlerinde tek aday olarak beyaz liste ile katılan mevcut Başkan Naim YAVUZ    yeniden başkan seçildi.

Bünyan Ticaret Odası Organ Seçimleri oylaması yapıldı. “Beyaz’’ ile seçimlere katılan  Naim YAVUZ  oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Başkan YAVUZ seçim sonrası yaptığı açıklamada, ’’Üyelerimizin oylarını bana vermeleri ve beni desteklemeleri onur verici. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetlerin daha da üzerine çıkarak çok daha verimli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz ’’ diyerek teşekkürlerini iletti.

Bünyan Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam